Sinema Odası

MAGIC KOLEKSİYONU

• Özel Fransız Elmas Dikiş

Konforu ve şıklığı arttıran bu dikiş sistemi, uzman ekibimiz tarafından uzun bir emek ile sizler için yapılmıştır.

• Üstün Konfor

Basınç dağılımı, ergonomi, malzeme esnekliği ve duruş desteği , bu müthiş dengeyi sağlamak üstün konforu getirmektedir.

• Hareketli Başlık

Başınızı en rahat pozisyonda tutabilir ve boynunuza göre koltuk başlığını istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

• Gizli Kol Saklama

Magic ürünümüz, daha sorunsuz bir açma ve kapama deneyimi için hava pistonlarıyla çalışan gizli kol deposu ile birlikte gelir.

• Led Aydınlatma

Led ortam temel aydınlatması, ev sinema sisteminizde gerçekten lüks bir sinema ortamı yaratır. Bu ortam ışıkları, uygun gördüğünüz gibi açılıp kapatılabilir.

• Opsiyonel Stand

Yüksekliğini ve eksenini ayarlayabileceğiniz; ihtiyacınız olmadığında çıkarıp deponuza koyduğunuz standımızı hizmetinize sunuyoruz.

• Opsiyonel Bardaklık

En karanlık ortamlarda bile içeceğinizin nerede olduğunu kolayca bulmanızı sağlar.

39.600 ₺  yerine 33.000

Teknokonfor'da Üretim

Ürünlerimiz 15 kişilik ekip tarafından itina ile İstanbul Başakşehir Bölgesinde üretilmektedir. Konfor kelimesi; günlük yaşamımızı kolaylaştıran her türlü rahatlığa denir. Teknokonfor olarak teknolojik mekanizmalar ile günlük yaşantınızdaki rahatlığınızı en üst seviyeye çıkarmayı hedeflemekteyiz.

Üretmiş olduğumuz ürünlerde basınç dağılımı, ergonomi, esneklik, duruş desteği kriterlerinde mükemmele ulaşmayı hedeflemekteyiz.

NAPPA KOLEKSİYONU

• Gizli Kol Saklama

Nappa ürünümüz, daha sorunsuz bir açma ve kapama deneyimi için hava pistonlarıyla çalışan gizli kol deposu ile birlikte gelir.

43.800 ₺  yerine 36.500

FELIX KOLEKSİYONU

• Gizli Kol Saklama

Felix ürünümüz, daha sorunsuz bir açma ve kapama deneyimi için hava pistonlarıyla çalışan gizli kol deposu ile birlikte gelir.

• Şarj Kiti (Opsiyonel)

Artık yerinizden kalkmadan çok kısa bir süre içerisinde şarjınızı doldurarak telefonunuzu kullanabilirsiniz. Ergonomik ve aynı zamanda da teknolojik bir yenilik olan koltuk şarj kitimiz, ürünümüze özeldir.

38.400 ₺  yerine 32.000

SUPREMA KOLEKSİYONU

• Eşsiz Kumaş Seçeneği

Kaliteyi seven insanların hizmetine sunulmak için kumaşlarımız, işini seven insanlar tarafından üretilmektedir. Ürünümüzde BONCUK ELYAF kullanışmıştır.

36.000 ₺  yerine 30.000

REMO KOLEKSİYONU

• 1 Motorlu;

Sırtı ve ayağı senkron şekilde açıp kapatan bir motor ile üretilmektedir.

34.800 ₺  yerine 29.000

RELAX KOLEKSİYONU

• Doğadan Gelen Doğallık; LATEKS

39.600 ₺  yerine 33.000

RELAX HOME

• Doğadan Gelen Doğallık; LATEKS

Doğa hayatımızı değiştiriyor. Malezya’da özel yetiştirilen kauçuk ağacından elde edilen ve doğallığıyla her an rahatınızı düşünen Teknokonfor Latex’in yapısı, koltuk içindeki hava dolaşımını destekliyor. Esnek yapısıyle oturum anında hareketlerinize ve değişen pozisyonunuza çok hızlı bir şekilde uyum sağlıyor, konforu en üst seviyeye taşıyor.

• Gizli Kol Saklama

Relax Home ürünümüz, daha sorunsuz bir açma ve kapama deneyimi için hava pistonlarıyla çalışan gizli kol deposu ile birlikte gelir. Tepsilerinizi, uzaktan kumandalarınızı ve tabletlerinizi saklayın ! Her zaman elinizin altına olmasını sağlayın !

83.400 ₺  yerine 69.500

FELIX HOME

• Gizli Kol Saklama

Felix Home ürünümüz, daha sorunsuz bir açma ve kapama deneyimi için hava pistonlarıyla çalışan gizli kol deposu ile birlikte gelir. Tepsilerinizi, uzaktan kumandalarınızı ve tabletlerinizi saklayın ! Her zaman elinizin altına olmasını sağlayın !

81.000 ₺  yerine 67.500

GALAXY HOME

• Şarj Kiti (Opsiyonel)

73.800 ₺  yerine 61.500

Konforlu ve Rahat Koltuk Modelleri

Konfor ve lüks aynı madalyonun iki yüzüdür ve koltuklarımız, birinin diğerinden vazgeçemeyeceğini gösteriyor. En kaliteli mekanizmalar, güvenilir uzun ömürlü motorlar, ergonomik tasarımlar ve kişiselleştirilebilir kaplamalar, her açıdan mükemmel olan bir koltukta bir araya geliyor. Eşsiz konfor ve rahatlıkla film deneyiminizi yükselten koltuklarla lüks ev sinemanızın kalitesini artırın.

Sepet Boş