Ev Sinema Koltuğu | Sinema Odası
Geri Dön
Ev Sinema Koltuğu

Galaxy Sinema Koltuğu

Özellikle pandeminin artması ve tüm dünya gibi bizimde ülkemizde etkisini artırması ile birlikte, dışarıda geçirmiş olduğumuz sosyal hayat bir şekilde azalmış oldu. Örneğin; sinema ve tiyatroların kapatılması, bazı alanlara getirilen kısıtlamalar derken, sosyal çevreden kopan insanlar bir şekilde eğlenmek ve beraber vakit geçirmek adına, evlerinde kendilerine bu alanları yarattılar. 

Suprema Sinema Koltuğu

İşte tam olarak bu noktada, ev dekorasyonları ve ev dekorasyonlarında kullanılan mobilyaların önemi bir kez daha ön plana çıktı. Özellikle artık hemen hemen her eve girmeye başlayan Netflix gibi sosyal film izleme platformlarının getirmiş olduğu rahatlık ile birlikte, insanlar evlerine ev sineması kurmaya başladılar. kurulan sinema odaları için mobilya araştırmaya başlayan insanların ilk önce baktıkları mobilya olan ev sinema koltukları, Teknokonfor tarafından özel olarak tasarlanmakta ve üretilmektedir. 

Özel Teknokonfor Sinema Odası Projesi

Teknokonfor - Ev Sinema Koltuğu

Teknokonfor, ev sinema koltuk modellerini tasarlarken öncelikle konforu ve aynı zamanda da rahatlığı ön plana çıkarmayı hedeflemiştir. Bu nedenle de tasarlamış olduğu sinema koltuk modellerine birçok farklı teknik ve mekanizmasal özellikler eklemiştir. Tek kişilik sinema koltuğu ve çift kişilik sinema koltuğu olarak iki şekilde üretilebilecek olan ev sinema koltuk modelleri, USB özelliği ve bardaklıklı koltuk olarak özel üretime uygundur. 

Teknokonfor tarafından özel olarak hazırlanan ev sinema koltuk ve sinema odası projelerini inceleyebilirsiniz.

Ev Sinema Koltuğu ile ilgili anahtar kelimeler; sinema koltuğu, konferans koltukları, sinema koltukları, ev sinema koltuğu, sinema koltuğu ev için, sinema koltuğu fiyat, ikili sinema koltuğu, sinema odası koltuğu, tekli sinema koltuğu, sinema salonu koltukları, 2 li sinema koltuğu

Yeni Lansman Ürünler

Yepyeni Özellikler

Sepet Boş